PARTICULIER

TIJD VOOR EEN FEESTJE?

Het Huis van Droo is een sfeervol gebouw met veel mogelijkheden. Dus valt er wat te vieren, dan bent u met uw gezelschap tot een maximum van 80 gasten, van harte welkom op onze locatie.
De lounge beschikt over een ruime, gezellige bar en er staan tafels met comfortabele stoelen. Deze kunnen desgewenst worden vervangen door statafels. Bij mooi weer is het terras geopend waar u heerlijk kunt genieten met een vers gemaakte cappuccino of een koud biertje.

 

Naast een grote keuze aan dranken (afkoop mogelijk!) kunt u kiezen uit talloze mogelijkheden voor de verzorging van de innerlijke mens; van hapjes en amuses tot stamppot en van een luxe buffet tot barbecue. Wij houden rekening met speciale wensen, onze maaltijden worden altijd vers in onze eigen keuken bereid.
Desgewenst kunnen wij de locatie omtoveren tot een discotheek incl. DJ, maar is dat u te heftig dan maken wij er een aangekleed diner van met bedienend personeel. Voor het dessert zetten wij desgewenst een ijskar voor de deur voor een ambachtelijk gedraaid ijsje. Komt u met een klein gezelschap en wilt u uw feestje bescheiden vieren, dan is dit uiteraard ook mogelijk. U vraagt, wij draaien!

 

Voor meer informatie over mogelijkheden voor de catering en aankleding van uw feestje kunt u ook kijken op de website van Welling Catering : www.wellingcatering.nl.

PARTICULIERE ACTIVITEITEN

Het huis van Droo is een geliefde plek om particuliere activiteiten te laten plaatsvinden. Het is nl. ook mogelijk de locatie te huren voor groepsactiviteiten. Hierbij moet u denken aan een schildercursus, een boetseerworkshop of een lezing.
Wilt u hier meer over weten? Belt u dan naar 026-3114005.

Op dit moment hebben wij een leuke aanbieding:

Stamppot topper arrangement ALL-In

Drank onbeperkt gedurende 3 uur (bier/fris/wijn)

Stamppot buffet bestaande uit:

Boerenkool met spekjes

Zuurkool met stukjes klapstuk

Hutspot

Ballen gehakt in ouderwets lekkere jus

Rookworst ¼ op de stamppot

Warme appelmoes

Tafelzuur en mosterd

Prijs€ 19,95 per persoon

Bestel tijdig en voorkom teleurstelling

inclusief borden, bestek en servetten 

 

 

 

 

 

stampotten