ZAKELIJK

MULTIFUNCTIONEEL

 

Het Huis van Droo is een architectonisch gebouw met vele mogelijkheden voor werken en recreëren. Vele bedrijven hebben het Huis van Droo al ontdekt en maken gebruik van het gebouw om zijn gemoedelijke sfeer en moderne uitstraling. De catering in het Huis van Droo is bovendien van hoge kwaliteit en de bediening klantgericht.

Onderstaand zetten wij de mogelijkheden voor uw bedrijf even op een rij.

BEDRIJFSFEEST

Hollandse avond

Zoekt u een geschikte accommodatie incl. mogelijkheden voor een hapje en een drankje, dan bent u helemaal op zijn plaats in ons gebouw. Vele bedrijven gingen u al voor.

VERGADEREN

Open coffee in Huis van Droo

Het Huis van Droo beschikt over een ruime vergaderzaal geschikt voor maximaal 20 personen. Ook is de loungezaal in te richten voor grotere bijeenkomsten. Presentatiemateriaal is te huur.

KANTOORRUIMTES

Kantoorruimte Huis van Droo

Regelmatig zijn er kantoorruimtes te huur op de eerste verdieping van het Huis van Droo. Prachtige ruimtes die voldoen aan de eisen van deze tijd en met volop parkeergelegenheid.

PARTICIPANTEN

Maak kennis met de organisaties die reeds gevestigd zijn in de kantoorruimtes op de eerste verdieping van het Huis van Droo en lees meer over de medewerkers en hun activiteiten.